Brioșe coapte din cartofi si ceapă roșie

Timp de preparare: 50 min

Număr de porții: 2

Ingrediente:

  • 450 gr cartofi mari
  • 1 ceapă roșie mare
  • ⅕ legătură de pătrunjel
  • 2 lg ulei
  • 1 lg amidon
  • 1 cățel de usturoi
  • sare, piper după gust
  • ⅕ lgț oregano
  • ⅕ lgț cimbru
  • 1 cățel de usturoi

Instrucțiuni:

  1. Cartofii îi dați prin răzătoarea mare, iar ceapa o tocați cât puteți de mărunt, după care adăugați toate ingredientele într-un bol și amestecați foarte bine. Este de preferat să lăsați compoziția 5-10 minute, să se întrepătrundă toate aromele.
  2. Într-o tavă de brioșe (unsă în prealabil cu puțin ulei), turnați aproximativ 2 linguri din compoziție în fiecare formă. 
  3. Coaceți brioșele 15-20 de minute în funcție de cuptorul vostru. Vă dați seama că sunt gata când acestea capătă o culoare aurie. Poftă bună!