Taco cu legume

Timp de preparare: 15 min

Număr de porții: 1

Ingrediente:

  • 35 g conopidă
  • 1 lingură apă
  • 1 lingură ulei extra-virgin
  • 100 g fasole (spălată, fiartă sau din conservă)
  • 45 g porumb
  • 60 g ceapă (mărunțită)
  • 3 căței usturoi
  • 1 linguriță paprika
  • ¼ linguriță sare
  • ½  linguriță piper
  • ½  linguriță boia
  • ¼ linguriță cumin măcinat
  • 1 tortilla

Toppinguri:

  • 1 lingură sos de tomate
  • 1 lingură in măcinat
  • 1 lingură drojdie uscată inactivă
  • ½ roșie (tăiată)
  • 40 g verdețuri

Instrucțiuni:

  1. Pune conopida într-un bol. Adaugă apa. Așază bolul în cuptorul cu microunde la temperatură mare, timp de 2 minute.
  2. Pune uleiul de măsline într-o cratiță. Încălzește-l la temperatură medie.
  3. Adaugă fasolea, porumbul și ceapa. Gătește-le și amestecă-le timp de 3 min. Adaugă condimentele. Ia-o de pe foc.
  4. Adaugă sosul de tomate, inul, drojdia uscată inactivă și roșia în cratița cu amestecul.
  5. Umple tortilla cu amestecul și adaugă conopida. Pune pe deasupra verdețurile.